Bedrijfsmassage

Iedere werkgever moet kunnen aantonen wat hij doet om het ziekteverzuim bij werknemers te beperken. Natuurlijk wordt vaak gebruik gemaakt van ergonomisch kantoormeubilair en een verantwoorde inrichting van de werkplek. Een nieuwe, en nog vaak vergeten, manier om ziekteverzuim te voorkomen en terug te dringen is de bedrijfsmassage!
Bedrijfsmassage is de manier om de bewustwording van de eigen werkhouding bij werknemers te vergroten. Daarnaast vergroot de persoonlijke aandacht het werkplezier van uw werknemer.

Onze stoelmassage
Onze Preventieve Stoelmassage duurt 15 minuten. In een rooster van 20 minuten kunnen 3 medewerkers per uur worden behandeld. Er is zo voldoende tijd de stoel in te stellen, de hygiënische verzorging, of een oefening mee te geven.

Stoelmassage voor werkgerelateerde klachten
Extra behandelingen van 30 minuten zijn raadzaam voor werknemers met werkgerelareerde klachten zoals CANS ( klachten aan armen, nek en schouders), stress, burnout of rugklachten. De behandeling kan ondersteunt worden door medical taping, electro-acupunctuur en extra massagetechnieken met onze second skin massage doek.

Diensten

  Onze diensten bestaan uit:
  * masseurs op locatie, waar u wilt, hoeveel u wilt
  * Masseurs met eenzelfde discipline
  * Intake en client volgsystemen
  * informatievoorziening voor de werknemers
  * centrale intekenlijsten voor deelname
  * coördinatie met bedrijfsarts en fysiotherapeut
  * periodieke evaluaties, onderzoek en rapportage
  * adviseren bij het ergonomisch instellen van de werkplek
  * korte, eenvoudige stretch oefeningen voor de medewerkers

De kosten:
De prijzen voor de dienstverlening variëren afhankelijk van de duur van het contract en het aantal deelnemers tussen € 15,00 en € 20,00. Voor éénmalige evenementen, projecten, feesten, e.d. rekenen we € 45,00 per uur per masseur. Exclusief B.T.W.
Bel of mail voor een scherpe offerte op maat!